Henkilöstöpalvelut

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Tarjoamme perinteisestä henkilöstövuokrauksesta poiketen osallistuvaa henkilöstövuokrausta. Tutustumme yritykseen ja sen toimintaan, jotta voimme mukauttaa omat toimintomme ja osaamisemme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Näin voimme tarjota asiakkaallemme yhteistyökumppanin, joka tuo mukanaan todellista lisäarvoa.

Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytoinnin asiantuntijuutta. Jos haluat ottaa työntekijän töihin suoraan yritykseesi, hyödynnä rekrytoinnissa JTV- Partner Oy:n osaamista. Hoidamme ilmoitukset, hakemusten läpikäynnit ja oikeiden tekijöiden esivalinnat tarpeidenne mukaisesti. Vaativissa rekrytoinneissa hyödynnämme asianmukaisia haastattelumetodeja ja testejä.

Virhe rekrytoinnissa voi aiheuttaa yritykselle paljon turhia kuluja. Minimoi nämä kulut ja ota yhteyttä myyntiimme myynti@jtv-partner.fi.

Työnhakijan palvelut

JTV- Partner Oy auttaa työnhakijoita työllistymään asiakasyrityksiin. Asiakasyrityksemme etsivät jatkuvasti osaavia työntekijöitä palvelukseensa. Tarjoamme neuvoja työnhakuun muun muassa rakennus- ja kuljetusalan ammattilaisille. Mahdollisia työllistymisvaihtoehtoja ovat esimerkiksi pakettiauton-, kuorma-auton- tai yhdistelmäajoneuvon kuljettaja sekä terminaalityöntekijä. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@jtv-partner.fi tai täytä avoin työhakemus.